Sposób przygotowania

Żelatynę zalać kilkoma łyżkami zimnej wody. 1 szklankę wody zagotować z cukrem i otartą skórką z pomarańczy. Do gorącej wody dodać żelatynę, wymieszać. Ponownie zagotować, odstawić, ostudzić, wymieszać z winem, dodać sok z cytryny. Przygotowany płyn wlać do salaterek i pozostawić w lodówce do zastygnięcia. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ooo ciekawy pomysł;]
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    wygląda super. będę musiała spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !