Sposób przygotowania

jabłka obieramy, wykrawamy gniazda nasienne i przepuzczamy przez sokowirówke. W rozdrabniaczu kruszymy ok pół szklanki lodu z odrobiną soku, nastepnie rozdrobniony lod mieszamy z reszta soku, przelwamy do szklaneczek i wkładamy na wierch kazdej po listku świeżej mięty

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na lato nic lepszego być nie może
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mocno chłodzi;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !