Sposób przygotowania

Truskawki zmiksować. Mąkę ziemniaczaną rozprowadzić zimną wodą, dodać do pół litra wrzącej wody z cukrem, zagotować, odstawić z ognia i dodać przecier owocowy mieszając trzepaczką. Przelać kisiel do salaterek, ostudzić. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    taki domowy najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !