Sposób przygotowania

Trzy galaretki rozpuścić we wrzącej wodzie -kazdą z osobna,schłodzić i wstawić do lodówki.Śmietanę połączyć z cukrem ,dodać zapach i żelatynę rozpyszczoną w 3 łyżkach ciepłej wody i wymieszać.Zastygnięte galaretki pokroić w kostki.Do ścinającej sie śmietany dodać galaretki i rodzynki,przełożyć do tortownicy i wstawić do lodówki.Gdy zastygnie , udekorować owocami,zalać chłodną czwartą galaretką i ponownie wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dla oka ladne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ślinka leci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !