Sposób przygotowania

Do mielonego mięsa dodać namoczoną i odciśniętą bułkę, jajko, przyprawy i dokładnie wymieszać. Masę podzielić na trzy części, następnie na stolicy posypaną bułką tartą uformować długie wałeczki grubości palca. Pokroić je nożem na kawałki 6 cm, otoczyć w tarce bułce i smażyć w sporej ilości tłuszczu. Po upieczeniu posypać mieloną papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    APETYCZNIE WYGLĄDAJĄ
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !