Sposób przygotowania

Plastry bekonu przekroić wzdłuż na pół,zrolować (spinając wykałaczkami albo obwiązując nicią) i delikatnie zrumienić na oleju.Trzymać w cieple.Obrać jabłka ze skórki,pokroić w dość grubą kostkę,obsmażyć na maśle,pod koniec smażenia posypując cukrem.Podawać na ciepłym półmisku, z dobrze schłodzonym piwem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę spróbować :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    nie wiem co o tym myśleć
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    brzmi nie zle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !