Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. :) Mleko, żółtka, mąkę, cukier, sodę i sól zmiksować na gładką dość gęstą masę. Dodać jabłko pokrojone na drobne kawałki (ilość według indywidualnych upodobań smakowych). Na końcu delikatnie wymieszać łyżką z ubitymi białkami. Smażyć na oleju, posypać cukrem pudrem. polecam

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    racuchy naprawdę łatwe do zrobienia i bardzo smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Proste i apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !