Sposób przygotowania

Rybe obtaczamy w jajku a natępnie w mące potem smażymy na patelni.
Jak ryba jest już usmażona przekładamy do naczynia żaroodprornego i przekładamy tzn warstwa ryby wartstwa lecza warstwa ryby warstwa lecze i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150 stopni na 10-15 minut. SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Uwielbiam leczo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    brzmi interesująco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    interesujący przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta21

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !