Sposób przygotowania

migdały zemleć,wymieszać z cynamonem,wiśniówką,białka ubić na sztywno ze szczyptą soli dodać do nich 30dkg cukru pudru,wymieszać,dołożyć do ciasta,wymieszać,rozwałkować na grubość 5 mm.wycinać foremkami,zostawić na noc by obeschły,następnego dnia kłaść na blachę i piec ok.5min.w temp.200st.po przestudzeniu można polukrować i przyozdobić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musza być przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !