Sposób przygotowania

Zmieszac pół łyżeczki soli z mąką. Dodac masło i wymieszac. Dolac szklanke wody i mieszac aż do otrzymania gęstego ciasta. Rozwałkowac ciasto na grubośc 0,3cm. Wykroic z ciasta 15cm krążki.Zmieszac razem mieloną wołowinę, ziemniaki,cebulę, pozostałą sól, pieprz i jedną łyżkę stołową wody. Zlepic ciasto z nadzieniem jak pierogi. Piec przez godzine i 15 minut w piekarniku ngrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    wyglądają wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    muszą być smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    wyglądają cudnie
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    to nie są paszteciki kornwalijskie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !