Sposób przygotowania

Pieczarki obrac i razem z cebulą podsmażyć na oliwie na złoty kolor i doprawić solą i pieprzem. Gęś natrzec na zewnatz i w srodku solą i pieprzem ,dodatkowo w srodku natrzeć majerankiem , jałowcem i dać czosnek obrany i pokrojony,włożyć przyprawioną gąske do brytfanny i piec w piekarniku około 2 godz,podlewając co chwile sosem powstałym w trakcie pieczenia.
Po upieczeniu podawać razem z pieczarkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !