Składniki:
żur | 2 szklanki |
bulion na żeberkach | 1 l |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 0,5 szklanki |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
kiełbasa zwyczajna | 10 dag |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
grzyby suszone | 3 szt |
żur | 2 szklanki |
bulion na żeberkach | 1 l |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 0,5 szklanki |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
kiełbasa zwyczajna | 10 dag |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
grzyby suszone | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: