Sposób przygotowania

Kiełbasę podzielić na 8 kawałków, każdy kawałek naciąć kilkakrotnie z dwóch stron. Cebulę pokrojoną w pierścienie podsmażyć na tłuszczu. Na sparzone liście kapusty rozłożyć cebule, po plasterku pomidora, na to ułożyć kiełbasę i zawijać liście tak, jak zawija się gołąbki. Ułożyć gołąbki w naczyniu żaroodpornym, skropić tłuszczem i włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Po 15 minutach posypać startym serem i jeszcze krótko zapiec. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe jak smakują.
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !