Sposób przygotowania

Umytą sałatę podzielić na mniejsze części. Listki selerów naciowych drobno posiekać, a łodyżki pokroić w cienkie krążki. Pomidory obrać ze skórki, pokroić w dość grubą kostkę. Z oleju, musztardy, soku z cytryny przygotować sos, dodać sól cukier pieprz do smaku, polać sałatkę. Pomieszać przed nakładaniem na talerze

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetycznie i kolorowo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosta, smaczna, kolorowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !