Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i smażyć na margarynie razem z pokrojoną w kostkę cebulę. Do tego dodać ryż, wymieszać, podlać rosołem. Gotować 15-20 minut, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wyłożyć na półmisek i posypać tartym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szybkie i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smakowałby mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybkie i smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !