Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cannelloni z farszem ziemniaczanym ze szczypiorkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cannelloni 10 szt
ziemniaki ugotowane 50 dag
cebula 1 szt
szczypiorek usiekany 6 łyżek
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 2 łyzki
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z farszem ziemniaczanym ze szczypiorkiem

Ugotowane ziemniaki przegnieść przez praskę wraz z serem. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, dodać do ziemniaków. Przyprawić do smaku, wrzucić 5 łyżek szczypiorku, wymieszać. Cannelloni ugotować, napełnić farszem, udekorować szczypiorkiem. Cannelloni można podawać z sosem grzybowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 14.10.2012 22:13
coś wspaniałego :)
mela25 28.08.2012 07:57
rewelacja
Iwona51
Iwona51 15.11.2011 07:57
pycha
Smakosz6 18.07.2011 15:07
mmmmmmmmmniam
Margo1 12.12.2010 20:04
przepis podoba mi się
bami 12.12.2010 12:49
Brzmi naprawdę ciekawie - takiego nadzienia do cannelloni jeszcze nie próbowałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak