Sposób przygotowania

cukierki zalewamy spirytusem w słoiku i mieszamy. Wkładamy do ciemnego miejsca. Codziennie mieszamy. Czynność tą powtarzamy aż do momentu rozpuszczenia się cukierków. Kiedy się rozpuszczą zlewamy płyn i mieszamy z vodką rozlewamy do butelek. Z tego zaczynu zostanie również gęsty\"osad\" konsystencji likieru pycha ale moc diabelska. Ja zlałam do słoiczka i dodaje do ponczu do ciast

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ile może potwać to rozpuszczenie?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja mama też to robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Arleta / kaja13

    rozpuszczanie jak dobrze sie miesza codziennie to parę dni
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie lubię nalewek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !