Sposób przygotowania

Do słoika wsypać wiórki kokosowe i zalać spirytusem 95%. Słoik zakręcić i odstawić w ciemne miejsce na dwa tygodnie - od czasu do czasu mieszać. Następnie przecedzić miksturę na sitku. Pozostałości na sitku zalać mlekiem kokosowym. Dodać resztę składników do przecedzonej cieczy. Wymieszać i wlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    To coś dla mnie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    kiedys robiłem i wychodzi ,najwazniejsze z e smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    EwelinaKR

    to cos dla mnie tez :D takie desery sa fajne :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ojej nie moge sie doczekac ,mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    świetny na party
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    mniamniusi taki likierek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !