Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w grubą kostkę, zeszklić w dużym garnku na niewielkiej ilości oleju. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grubą kostkę i dodać do cebuli. Wymieszać i gotować ok 10 min. Paprykę oczyścić, pokroić również w grubą kostkę, dodać do pomidorów i cebuli razem z cukrem, octem i solą i gotować jeszcze 10 min. Przełożyć do słoików. Pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ja lubię takie kolorowe posiłki- jestem na tak :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    naprawdę świetnie sprawdza się na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !