Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny kurczak po meksykańsku :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 500 gram
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Kukurydza z Puszki 0,5 puszki
fasola 0,5 puszki
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny kurczak po meksykańsku :)

Filet z kurczaka umyć i pokroić na wąskie paseczki. Podsmażyć na oliwie z oliwek. Dołożyć czerwoną fasolę z puszki wraz z sosem i kukurydzę. Przyprawić pieprzem kolorowym świeżo zmielonym, solą, papryka słodką i chilli. Poddusić wszystko razem. Podawać w tortilli zawinięte ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 23.09.2011 10:13
apetyczny, lubię takie klimaty :-)
Iwona56 13.12.2010 13:20
fajny przepis
wisznu 12.12.2010 14:36
no niezłe i na ostro
berys18 12.12.2010 09:45
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak