Sposób przygotowania

margarynę roztopić,pomarańcze sparzyć zetrzeć skórkę,czekoladę posiekać,wymieszać składniki suche,a w drugim naczyniu składniki mokre i połączyć ja razem,wymieszać widelcem(im więcej grudek tym muffinki będą lepsze)połączyć z białą czekoladą,napełniać formę do muffinek do2/3 wys.piec 20min.w temp.200st.masło utrzeć do białości,dodać cukier puder,a potem twaróg wymieszać,odstawić na 1godz.do lodówki krem nałożyć do szprycy i udekorować muffinki,można przyozdobić ozdobami i kuleczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne są pewnie bo przepis jest świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię pomarańczowe ciasto, ładnie wyglądają te muffiny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !