Sposób przygotowania

Kasze gotujemy z kostką grzybową .Grzyby suszone moczymy wcześniej ,a następnie gotujemy z dodatkiem jednej kostki grzybowej ,Odsączamy i drobno kroimy .Cebule szklimy na oleju i łączymy z grzybami .Doprawiamy do smaku sola i pieprzem .Wystudzonym farszem napełniamy krążki ciasta na pierogi. Gotujemy 2 minuty od wypłynięcia na powierzchnie wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kasza i grzybki? pewnie smakowite takie pierożki są:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z kaszą nie robiłam, na pewno smaczne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z takim farszem na pewno są świetne 8)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    lubię takie smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !