Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka z Halogena

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
karkówka 4 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z Halogena

Karkówkę lekko rozklepujemy i przekładamy do prodiża na wyższy ruszt i pieczemy po 10 minut z każdej strony w temperaturze 200 stopni. Po upieczeniu solimy. Polecam z sosem czosnkowym!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia77
Kasia77 10.12.2011 11:46
zwyczajne ale na pewno pycha
pigila
pigila 21.06.2011 22:10
super
Małgorzata80 13.12.2010 09:21
Ha ha:) Nazwa rzeczywiście...hmm.. tajemnicza:D
aisoglam 12.12.2010 22:17
Intrygująca nazwa:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak