Sposób przygotowania

Z podanych składników szybko wyrobić ciasto. Wstawić do lodówki na 0,5h. Po wyjęciu z lodówki, brać po kawałku i cienko rozwałkować. Ciastka wycinać foremkami, układać na wysmarowanej blaszce i upiec na złoty kolor. Po wystygnięciu można przełożyć marmoladą lub kremem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite ciastka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybkie i jakie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !