Sposób przygotowania

Z mąki, miękkiego masła i białego sera zagnieść ciasto. W miarę potrzeby proszę dodać mąkę, żeby zagęścić ciasto. Rozwałkować je i kroić w trójkąty. Na środku smarować je dżemem i zwijać w rogaliki. Piec na złoty kolor w temp. 180 stopni. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super są takie ciastka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Też takie lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne są takie ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    do kawki - idealne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !