Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie (al dente). Powidła śliwkowe wymieszać z orzechami włoskimi i rodzynkami. Makaron składać na połowę, farsz nakładać łyżeczką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo pomysłowy deser.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ślinka cieknie;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny pomysł;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne i słodkie przede wszystkim :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    same pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    same pyszności
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !