Sposób przygotowania

PIECZARKI MYJEMY , DOBRZE MUSIMY OSUSZYĆ , DYMKĘ DROBNIUTKO KROIMY , POMIDORY MYJEMY I DZIELIMY NA POŁÓWKI. WĄTRÓBKĘ KROIMY W NIEZBYT DROBNĄ KOSTKĘ I SMAŻYMY NA OLEJU WRAZ Z PIECZARKAMI I D DYMKĄ . TERAZ MOŻEMY POLEWAĆ WYWAREM MOŻE BYĆ TO WYWAR Z KOSTKI. MIESZAMY DODAJĄC ŚMIETANĘ I SZAŁWIĘ DROBNO POSIEKANĄ . DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM. TERAZ MOŻEMY ZAGOTOWAĆ . NA KONIEC DODAJEMY POMIDORKI MIESZAMY I ZDEJMUJEMY Z OGNIA. GOTOWE, POZOSTAJE NAM SIĘ DELEKTOWAĆ .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Może być smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    przepis fajny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !