Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki. Dno naczynia żaroodpornego wyłożyć 5 plastrami boczku. Na wierzch położyć pokrojone ziemniaki, posypać przyprawami i przykryć pozostałym boczkiem. Piec około 30 minut. Podawać z surówką

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    to będzie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    nieźle się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł na szybki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !