Sposób przygotowania

Kabaczki obrać, przekroić wzdłuż na połowy, wydrążyć łyżką gniazda nasienne, włożyć na kilka minut do wrzącej osolonej wody, wyjąć, osączyć. Do miseczki wbić jajka, dodać roztarty z solą czosnek i olej. Dodać starty ser, bułkę tartą, łyżkę zieleniny, ostrą paprykę, wymieszać. Wydrążone połówki kabaczka lekko osolić, oprószyć papryką, nałożyć nadzienie. Ułożyć kabaczki w formie wysmarowanej olejem, zapiec. Podawać z sosem i młodymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !