Składniki:
włoszczyzna | 1 pęczek |
koncentrat pomidorowy | 10 dag |
żeberka wieprzowe | 50 dag |
cebula | 2 szt |
mleko | 1 szklanka |
śmietana | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
włoszczyzna | 1 pęczek |
koncentrat pomidorowy | 10 dag |
żeberka wieprzowe | 50 dag |
cebula | 2 szt |
mleko | 1 szklanka |
śmietana | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: