Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć i ugotować. Cebulę drobno posiekać i zrumienić na maśle, podlać wodą z grzybów, dodać bulion grzybowy i drobno posiekane grzyby. Mąkę zrumienić na suchej patelni, połączyć z sosem, zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam mniam :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jaki intensywny kolor. Wygląda znakomicie:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno go zrobię , bo uwielbiam takie sosiki
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    grzybki, pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaki intensywny kolor. Mistrzostwo świata.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmmm to coś dla mnie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię sosy z grzybów suszonych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !