Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie. Grzyby namoczyć i ugotować do miękkości. Mięso pokroić w kostkę, zrumienić na oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić do miękkości, dodając posiekana i zrumienioną na oleju cebulę. Ugotowane grzyby drobno pokroić, dodać do mięsa. Na smalcu zrumienić zasmażkę, połączyć z sosem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie pysznośći
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie dania :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne,lubię takie jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !