Sposób przygotowania

mleko z cukrem i kaszą gotujemy do czasu az kaszka zgęstniej, do cieplej kaszy po odstawienia z ognia dodajemy tyle wiórek kokosowych, aby masa sie bardzo nie lepila, ale tez nie moze byc bardzo twarda. Formujemy zgrabne kuleczki (z cieplej jeszcze masy), mozemy włozyc do nich migdala i obtaczamy je w wiórkach i układamy na tacce, Odstawiamy w chłodne miejsce na ok 1 h i sa juz gotowe do jedzenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zbieram się do nich od tygodnia a kokos dalej leży :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    BARDZO apetyczne
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    wyglądają świetnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    rewelka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !