Sposób przygotowania

wode gotujemy z 3 listakmi laurowymi 4 ziarenkami ziela i ok 10 ziarenkami pieprzu, wkarawmy w prążki cebule i w talarki marchewke, gotujemy jakies 10-15 minut, na koniec po zestawieniu z ognia wlewamy ocet i mieszamy chwilke, Gdy zalewa wystygnie to zalewamy nią śledzie i odstawimy w zamkniętym pojemniku na 2 dni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam śledzie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takie są najlepsze :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !