Sposób przygotowania

Śledzie filetujemy, czyścimy z łusek i myjemy. Solimy, obtaczamy w mące i układamy na gorący już olej. Smażymy z obydwu stron na małym ogniu przez ok 20 min. Podajemy na ciepło, lekko skropione octem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Oj ale bym zjadła...ale już dawno nie widziałam świeżych śledzi.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pyszne są smażone sledzie i wcale nie świadczą o biedzie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jeszcze takich nie próbowałam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajne!
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Fajny przepis musze kiedys sprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    aż ślinka leci;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super, bardzo lubię ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !