Sposób przygotowania

Z pieczarek wykroić trzony i posiekane podsmażyć razem z cebulą. Lekko przestudzić i zemleć. Dodać tartą bułkę, jajko, zieleninę, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Nadzieniem napełnić kapelusze, posypać tartą bułką.Ułożyć pieczarki na wysmarowanej masłem blasze, wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiec. Każda kromkę umoczyć w mleku wymieszanym z surowym jajkiem, otoczyć w tartej bułce i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Na gorących grzankach ułożyć upieczone pieczarki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pycha
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ale ładnie wyglądaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !