Sposób przygotowania

Filety myjemy ,skrapiamy sokiem z cytryny oprószamy solą i pieprzem odstawiamy na ok30minut. Cebulę obrać ,pokroić drobno i zeszklić na oleju.Następnie rybę ,ziemniaki i cebulkę zemleć, dodać jajko,trochę soli i pieprzu, wyrabiamy jednolitą masę.Formujemy okrągłe i płaskie kotlety ,obtaczamy w sezamie,lekko dociskamy.smażymy z obu stron na złoty kolor

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    a takiej rybki to nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    lubie rybe ale jeszcze nie jadłam w takiej panierce
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniammniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !