Sposób przygotowania

Kromki pieczywa smarujemy masłem, posypujemy czosnkiem w granulacie (lub ząbkiem czosnku przeciśniętym przez praskę), a następnie niewielką ilością oregano.

Na każdej kromce kładziemy plaster żółtego sera i zapiekamy w piekarniku do czasu, aż ser się rozpuści.

Gotowe pieczywo czosnkowe doprawiamy ketchupem.

Pieczywo czosnkowe smakuje również doskonale z kiełbasą peperoni.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    smakowite kromeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam czosnek, a takie pieczywo jest super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ze świeżym czosnkiem byłoby jeszcze lepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ze świeżym czosnkiem byłoby jeszcze lepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie grzaneczki lubię do zimnego piwka...
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne grzaneczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    musi być pyszne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !