Sposób przygotowania

Filety oczyszczamy i drobniutko siekamy. Łączymy z serem i przyprawami, formujemy sznycle, obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej, obsmażamy na oliwie z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    rzeczywiście błyskawiczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Muszę wypróbować koniecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne szybkie danie
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smacznie wygladaja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    jutro takie zrobię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !