Sposób przygotowania

Wymieszać marynatę z oleju, miodu i przypraw - natrzeć mięso i zostawić w lodówce na minimum 2 godziny. Obetrzeć z marynaty. Rozgrzać dobrze patelnię .Kłaść mięso i smażyć po jednej stronie aż mięso samo odklei się od powierzchni .Przewrócić na drugą stronę i znów smażyć aż mięso odejdzie od patelni .Skropić 3 łyżkami wody i dusić 3 minuty. Przykryć pokrywką .Odstawić z gazu i zostawić na 15 minut.
Podałam z ziemniakami z wody i paprykami marynowanymi faszerowanymi kiszoną kapustą ( kupne- bardzo smaczne )

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo ciekawe i ładnie podane
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    wygląda przeapetycznie.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,musi być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fantastycze danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    na prawde pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !