Sposób przygotowania

W rondelku rozpuszczamy sery, kolejno: parmezan, ser blue, gouda i na końcu topiony. Gdy otrzymamy już jednolitą masę dodajemy śmietankę i przyprawy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    To musi mieć ciekawy smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !