Lodówka

Sposób przygotowania

Paluszki krabowe kroimy w jednocentymetrowe plasterki i układamy na dnie pucharków.

Krewetki odsączamy z zalewy i układamy warstwę na paluszkach krabowych.

Majonez mieszamy z ketchupem na jednolity sos i polewamy nim owoce morza.

Następnie w pucharkach układamy warstwę mandarynek z puszki i kilka winogron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    genialne przygotowane krewetki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pięknie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    same owowe morza w przepisach co dzis ogladam hehe;p ale sa i inne:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !