Sposób przygotowania

Brukselki kroimy na ćwiartki, mniejsze na połówki i wrzucamy do wysokiej patelni. Zalewamy wodą , lekko ponad ich powierzchnię- dodajemy Kucharek. Gotujemy na wolnym ogniu do momentu aż będą miękkie. Wtedy też woda powinna już całkowicie odparować.
Do brukselek dodajemy masło,gdy się rozpuści posypujemy bułką tartą- obsmażamy aż bułka się zarumieni. Przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zawsze gotuję tym razem spróbuję z patelni
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    jeszcze trochę i się pojawią świeże to wypróbuję Twój przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    wyprobuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    zapowiada się pysznie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też taką robię jest pyszna
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    rewelacyjnie wygląda musi byc pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też zawsze gotuję ,zrobione na Twój sposób są smaczniejsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    WiktoriaGotuje

    ciekawy przepis.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pycha brukselka ja bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !