Sposób przygotowania

Polędwicę pokroić w plastry w poprzek włókien, każdy obrumienić na suchej patelni lub grillu. Włożyć do rondla, oprószyć pieprzem i solą. Obłożyć pokrojoną papryką, dodać masło, podlać winem i dusić do miękkości. Podawać z frytkami i zieloną sałatą.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    eleganckie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !