Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w talarki, paprykę w paseczki i wrzucamy na rozgrzaną oliwę. Posypujemy Kucharkiem i smażymy aż warzywa zmiękną.
Parówki kroimy w grube plasterki i dodajemy do warzyw. Podlewamy wodą i wsypujemy sos BOLOGNESE. Doprowadzamy do wrzenia- w zależności jaką gęstość chcemy otrzymać- możemy jeszcze dodać wody.
Na koniec dodajemy fasolę, chili i mieszamy.
Bardzo szybkie danie- nadaje się zarówno jako sos do ryżu, makaronu jak i potrawkę do bagietek, bułeczek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    szybkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    tak szybnie i wygląda na to, że smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    robiłam kiedys taka potrawke:) bardzo smaczne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ mniamniuśne danie, poproszę porcyjkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajne danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szybkie i dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    może być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    lubię to!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !