Sposób przygotowania

W rondelku zagotowujemy 3 łyżki wody z masłem,wsypujemy mąkę i dokładnie mieszamy na małym ogniu.Studzimy,dodajemy jajko i sól,dokładnie razem ucieramy i odstawiamy w chłodne miejsce na 30 minut.Na wysmarowaną masłem blachę kładziemy małą łyżką kulki ciasta,obsypujemy mąką i pieczemy na jasnozłoty kolor.Podajemy do zup kremów.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Lubię zupy z takim groszkiem ptysiowym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do tej pory kupowałam gotowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    super dodatek do zup
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !