Sposób przygotowania

Maliny, truskawki, winogrono opłukać, oddzielić każdą kuleczkę.
Bananay obrać, pokroić w grube plastry.
Każdy owoc umieścić w osobnej miseczce.
Czekoladę połamać, rozpuścić w kąpieli wodnej z kremówką. Przelać do miseczki z podgrzewaczem. Naczynie z czekoladą położyć na stole obok miseczek z owocami i długimi wykałaczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny deserek!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię słodkości
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności ,czy mogę się przyłączyć ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !