Sposób przygotowania

Migdały posiekać.
Czekoladę połamać na drobne kawałki.
Krówki posiekać, umieścić w garnku z masłem i czekoladą, podgrzewać ciągle mieszając, aż się rozpuszczą. Dodać posiekane migdały, rodzynki, wymieszać. Zdjąć z ognia. Wsypać preparowany ryż, płatki kukurydziane, energicznie wymieszać, formować kulki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    muszę kupić ryż i krówki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !