Sposób przygotowania

MASŁO ROZPUSZCZAMY W GARNUSZKU DODAJĄC POZOSTAŁE SKŁADNIKI, WYKŁADAMY NA BLACHĘ NA KTÓREJ JEST PAPIER DO PIECZENIA NA GOTOWĄ MASĘ WYŁOŻYĆ PONOWNIE PAPIER , MUSIMY DOBRZE CZYMŚ DOCISNĄĆ JAKIŚ CIĘŻKI PRZEDMIOT, PONIEWAŻ CIASTO MUSI BYĆ DOBRZE PRZYCIŚNIĘTE I ZOSTAWIAMY W TAKI WŁASNIE SPOSÓB NA 2 GODZINY.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ooo super, na pewno to zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ooo super, na pewno to zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !