Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MASA DO TORTU

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 2 opakowania
mleko 1/2 l.
cukier 8 łyżek
masło roślinne 500 g.

Przepis i sposób przygotowania na: MASA DO TORTU

W 1/4 szkl. mleka rozprowadzić budyń. Resztę mleka zagotować z cukrem. Dodać rozprowadzony budyń, mieszać aż zgęstnieje. Wystudzić. Masło zmiksować z olejkiem, stopniowo dodawać ugotowany budyń. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 21.01.2011 16:22
na pewno wypróbuję;)
RenataZ-et 17.12.2010 16:34
Robię podobnie, jest pyszna!
marta0906 16.12.2010 21:19
pycha:)
Margo1 12.12.2010 16:10
apetycznie wygląda
aisoglam 12.12.2010 01:49
ale prosta i fajna!
Natalia/tubisiek 11.12.2010 10:52
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak